FOTO VIDEO. Camere de 5 stele în avion 

Data publicării:
The-Lobby-3 Standard.jpg 1

Clienţii cu dare de mână, deloc puţini în zona Golfului Persic, se vor putea bucura de condiţii de lux în cabinele denumite „The Residence”.

Au la dispoziţie o cameră de zi, un dormitor şi o baie. De asemenea, beneficiază şi de serviciile unui majordom, care este gata să le îndeplinească orice dorinţă.

43.000 de dolari, aceasta este suma pe care persoanele doritoare de zboruri în condiţii de lux trebuie s-o scoată din buzunar pentru această cabină. Preţul este valabil pentru o călătorie dus-întors pe ruta Abu Dhabi - Londra, iar cea aleasă pentru videoclipul de promovare a noilor servicii ale companiei Etihad Airways este celebra cântăreaţă australiană, Danii Minogue.

„The Residence”, aşa cum este numită camera de 5 stele, are 12 metri pătraţi. Aici intră o cameră de zi, dotată cu televizor tip plasmă şi o canapea generoasă pentru două persoane. Utilizatorii acestei cabine dispun şi de o baie cu duş şi un dormitor cu pat dublu.

Pasagerii se vor putea bucura de cabinele de lux începînd cu anul viitor, pe curse între Abu Dhabi, pe de o parte, şi Londra, New York şi Sydney de partea cealaltă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri