GUINNESS BOOK. Care au fost cele mai ciudate recorduri pentru 2014

Data publicării:
happie-farthest-distance-skateboarding-by-a-goat -2739

Cu o înălţime de cinci metri, motocicleta italianului Fabio Reggiani a obţinut fără probleme recordul pentru cel mai înalt vehicul pe două roţi din lume. Motocicleta are 10 metri lungime şi cântăreşte patru tone. Italianul a reuşit să pregătească totul în numai cinci luni.

O altă invenţie care i-a impresionat pe evaluatorii Guinness Book este dragonul uriaş din Germania. Cu aproape 16 metri lungime şi peste opt înălţime, invenţia companiei Zollner Elektronic a primit premiul pentru cel mai mare robot produs vreodată. Dragonului nu-i lipsesc nici caracteristicile cu care ne-au obişnuit filmele de animaţie: focul scos pe nări şi sunetele înfricoşătoare.

Şi căpriţa Happie a fost răsplătită cu un record Guinness pentru că a parcurs 36 de metri pe un skateboard. Noul statut pare să o fi transformat cu totul.

„Înainte ca Happie să meargă pe skateboard era foarte fericită şi liniştită, îi plăcea să fie ţinută în braţe, foarte prietenoasă şi ascultătoare. Dar după ce a devenit câştigătoarea unui record Guinness Book, s-a cam transformat într-o divă”, a spus stăpâna caprei.

Mașina care nu depășește în lungime un metru și 26 de centimetri a primit premiul pentru cel mai mic autovehicul pe patru roți din lume. Premiată a fost și o gimnastă din Marea Britanie care i-a uimit pe evaluatori prin abilitățile sale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri