Jurnal pentru copii. O fetiță de 9 ani conduce de 2 ani o motocicletă de oameni mari

Data publicării:
motocicleta fetita

„Am preferat să mă dau cu motorul fiindcă îl urmez pe tati, fiindcă îmi place adrenalina și fiindcă sunt curajoasă”, mărturisește Ștefania.

„Am încercat prima dată cu o motocicletă mai mică, ea începând de vreo doi anișori, dar cu foarte puține ore de pregătire pentru că nu a fost suficient timp. Dar chiar și acea motocicletă era o motocicletă japoneză de curse, deci totuși ceva serios și de atunci a început să tragă de noi”, spune și tatăl fetiței.

Ștefania l-a avut ca mentor chiar pe tatăl său, care este deja instructor autorizat de motociclism. Așa că fetița are de unde învăța.

Deși îndemânarea Ștefaniei de a conduce motocicleta a stârnit reacții care mai de care în rândul prietenilor și al colegilor, puștoaica este fericită cu pasiunea ei și nu are de gând să renunțe la caii putere.

„Nu i-a fost frică și după cum știm cu toții, la copii sentimentul de frică este destul de puțin dezvoltat! Nu s-a plâns niciodată Ștefania este o fire puternică și chiar dacă se mai lovește, strânge din dinți și merge mai departe”, a mai spus tatăl Ștefaniei.

Orice copil, începând cu 5 ani, poate lua cursuri de motociclism.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri