Ocolul Pământului în 23 de zile, pentru 30.000 de euro. Șase români și-au cumpărat bilete

Data publicării:
29032013-2013-04-17-08h25m59s97

Aventura în jurul lumii începe la 15 noiembrie, din Viena. În cele trei săptămâni de călătorie, pasagerii vor ajunge în şapte ţări diferite de pe glob. La fiecare două sau trei zile se schimbă destinaţia, cazarea se face la hoteluri de 5 stele, iar programul cuprinde tururi de insule la apusul soarelui, vizite în rezervaţii, cockteiluri pe plajele cu nisip alb şi multă aventură.

Prima oprire va fi în CapeTown sau Capul Bunei Speranţe. Urmează două zile în Buenos Aires, apoi avionul se oprește pe cea mai izolată fâşie de pământ locuită de oameni - Insula Paștelui.

În drumul său prin lume, avionul va ateriza și în Paradis - paradisul insulelor însorite din Tahiti și Bora Bora. Pasagerii care au ales biletul de18.000 de euro se vor bucura timp de patru zile de plajele cu nisip alb de pe insulă, iar cei care au ales pachetele de 25 și 30.000 de euro vor ajunge pentru două zile şi în Bora Bora.

Călătoria continuă în Sydney şi Cambodgia, după care turiştii vor face un popas şi în ...Muscat, capitala Omanului - cel mai verde oraş al Orientului Mijlociu. Ce se poate face aici? Safari, de exemplu. Sau se poate ajunge cu rollercoaster-ul în zonele înalte, deşertice.

Şi dacă vă imaginaţi că trebuie să căraţi bagaje de fiecare dată când avionul decolează sau aterizează sau că nu aveţi medicamente la dumneavoastară, în cazul în care vă simţiţi rău, nu vă bateţi capul cu astfel de probleme. De toate aceste detalii s-au ocupat organizatorii.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri