Oferte de sărbători la mănăstiri și în locuri exotice

Data publicării:
25112012 20oferte-35241

Cel mai ieftin pachet turistic oferit de bisericile şi mănăstirile Patriarhiei române porneşte de la 350 de lei pentru două nopţi de cazare la mănăstirea Caraiman din Buşteni, dar poate ajunge la 240 de euro dacă alegeţi un pelerinaj în Grecia, în insula Corfu.

Pelerinajele de sărbători la mănăstiri sau biserici sunt căutate de românii care vor mai multă linişte.Pentru unii români, pelerinajul de sărbători este o tradiţie.

Cine vrea o vacanţă comercială de Crăciun are la dispoziţie ofertele pentru marile capitale europene unde se organizează târguri de iarnă. De exemplu, Viena, Praga sau Paris. Preţurile unor pachete de 3 sau 4 nopţi de cazare sunt cuprinse între 400 şi 600 de euro de persoană. Turiştii pot face cumpărături şi pot vizita oraşele împodobite cu mii de beculeţe şI ghirlande.

Oferte pentru Laponia și Venezuela

O altă destinaţie căutată la sfârşit de an este Laponia. O săptămână în ţara lui Moş Crăciun costă între 700 şi 1.100 de euro.

Dar agenţiile au oferte şi pentru cei care vor să stea la soare de Crăciun. Ultima propunere, insula Margarita din Venezuela.

„Prețurile pornesc de la 1.300 de euro de persoană şi includ transportul de la București la Porlamar, cazare în hotel de 4 stele în regim all inclusiv”, spuneAlina Busuioc, directorul unei agenţii de turism.

Cea mai mare insulă a Venezuelei oferă nenumărate posibilităţi de petrecere a timpului liber, de la excursii de două zile în delta fluviului Orinoco la diverse croaziere prin arhipelagurile sălbatice din apropiere.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri