Sezonul de schi începe în februarie

Data publicării:
schi partie poiana brasov

Peisajul din aceste zile, de la munte, îi poate face geloşi pe toţi cei care au avut vacanţa de sărbători. Pârtiile sunt pline de turişti care profită din plin de zăpada proaspătă, după ce petrecerile de Crăciun şi de Revelion au fost mai mult pe uscat.

După o porţie sănătoasa de distracţie, terasele se transformă în oaza locul unde turiştii îşi încarcă bateriile cu un pahar de vin fiert.

Absolut toate pârtiile din Poiana Braşov sunt în stare excelentă, cu zăpadă de peste o jumătate de metru. Aşa că weekend-ul acesta au venit la munte mii de turişti din toate colţurile ţării, mai ales că şi copiii au intrat în vacanţă.

Revenirea în forţă a iernii le-a readus zâmbetul pe buze şi hotelierilor.

Ne bucurăm, avem o perioadă plină, în sfârşit un grad de ocupare de 100% pentru iarna aceasta. Într-adevăr am avut o pierdere la începutul lui ianuarie, dar cu siguranţă recuperăm în februarie”, a afirmat Gabriel Rosca, director hotel Poiana Brașov.

Pârtiile sunt deschise zilnic până la ora 19, când se închid nocturnele. Dacă turiştii continuă să vină în număr atât de mare, şi vor fi solicitări, administratorii domeniului schiabil vor prelungi distracţia pe pârtii cu câteva ore.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri