Un florar din Sibiu face buchete pentru vedete de la Hollywood

Data publicării:
20012013 20flori-44686

Tobias Loris a învăţat tainele aranjamentelor florale în Italia, unde a emigrat în anii 1980. S-a întors pe meleagurile natale în urmă cu trei ani şi a deschis la Sibiu florăria la care a visat o viaţă întreagă. Locul e acum plin cu trandafiri de toate culorile, zambile, orhidee şi alte flori importate din Olanda.

În portofoliul său de clienţi, domnul Tobias are artişti şi sportivi de calibru din ţară şi din străinătate.

„Eros Ramazotti, Tom Cruise, Francesco Totti, Adrian Mutu, Flavio Briatorre. Multe, multe personaje, principese, şeici. Numai la VIP-uri am avut onoarea să lucrez, să realizez nunți sofisticate”, spune Tobias Loris.

Pentru fiecare nuntă celebră, florarul din Sibiu spune că a contribuit cu cel puţin trei camioane pline cu flori. Dar şi răsplata a fost pe măsură. „Nunta lui Adrian Mutu, în jur de vreo 80.000 de euro. Cam la așa ceva l-a ajuns”, explică florarul. „Au fost cam două săptămâni de lucru la Tom Cruise. A avut nuntă foarte mare, cu foarte multe tipuri de flori”, adaugă el.

Aranjamentele florale din Sibiu au fost remarcate şi în presa tabloidă din Italia, la nunta fotbalistului legendar al echipei AS Roma, Francesco Totti, cu fotomodelul Ilary Blasi.

Domnul Tobias şi ceilalţi florari din Sibiu au cu 20% mai multe comenzi din străinătate faţă de iarna trecută. Este şi normal spun ei, doar au şi preţuri cu o treime mai mici decât ale străinilor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri