Foto Brad Pitt și „secretul” recuperării sale uimitoare: Din scaunul cu rotile, pe covorul roșu la Premiile Oscar

Data actualizării: Data publicării:
brad pitt zambitor la gala premiilor oscar 2021
Brad Pitt, elegant și zâmbitor, la gala premiilor Oscar 2021 Foto: Profimedia

Ultimele săptămâni nu au fost uşoare pentru Brad Pitt. A avut probleme de sănătate şi a fost vizat de acuzaţii de violență domestică din partea fostei soţii Angelina Jolie, însă celebrul actor a fost, totuşi, una din marile atracţii ale galei premiilor Oscar de duminică seară, relatează ziarul spaniol ABC, citat de Agerpres.

Actorul, cu tenul bronzat şi părul strâns lejer în coadă, a îmbrăcat un smoching conceput de el însuşi pentru firma Brioni și s-a prezentat pe covorul roşu radios, risipind orice temeri legate de starea sa de sănătate.

În urmă cu câteva zile, fusese văzut ieşind dintr-un centru medical în scaun cu rotile.

brad pitt in scaun cu rotile
Brad Pitt a fost fotografiat ieșind în scaun cu rotile dintr-o clinică din Beverly Hills, la 15 aprilie 2021 Foto: Profimedia

La ceremonia premiilor Oscar, Brad Pitt a avut una dintre cele mai apreciate ținute, iar la asta a adăugat fermecătorul său zâmbet, încântând fanii, dar şi pe actriţa coreeană Youn Yuh-Jung, în vârstă de 73 de ani.

Brad Pitt și actrița Youn Yuh-Jung, protagoniștii unui moment amuzant

Premiată cu Oscarul pentru rol secundar, actriţa sud-coreeană şi Brad Pitt au fost protagoniştii unuia dintre cele mai amuzante momente ale serii.

Cum este obiceiul, actorul care a câştigat Oscarul pentru cel mai bun rol secundar la ediţia precedentă, în acest caz Brad Pitt, este însărcinat să-i înmâneze statueta celei mai bune actriţe secundare din actuala ediţie, decernat, anul acesta, veteranei Youn Yuh-Jung.

Brad Pitt Youn Yuh-Jung oscar 2021
Brad Pitt alături de Yuh-Jung Youn, câștigătoarea premiului Oscar 2021 pentru cel mai bun rol secundar feminin Foto: Profimedia

Când a urcat pe scenă pentru a primi premiul acordat pentru interpretarea sa din filmul „Minari”, actriţa de 73 de ani nu a ezitat să-l complimenteze pe Brad Pitt. „Mister Brad Pitt, în sfârşit!”, a exclamat ea, vizibil încântată de compania actorului. „Este o onoare să vă cunosc”, a adăugat legenda cinematografiei sud-coreene, care are în spate o carieră de 50 de ani.

A fost pentru ea o seară de neuitat, având în vedere că a reuşit să-i „smulgă” Oscarul talentatei Glenn Close, nominalizată la aceeaşi categorie pentru cea de-a opta oară, şi să primească, în plus, preţioasa statuetă chiar de mâinile lui Brad Pitt.

Iar în final, s-a aflat și secretul „recuperării miraculoase” a lui Brad Pitt. Atunci când a fost văzut în scaunul cu rotile, el suferise, de fapt, o banală operaţie de extracţie a măselelor de minte.

Editor : Luana Pavaluca

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri