Sari la conținut

Premierul Grindeanu, replică pentru Liviu Dragnea în privinţa pescuitului

Premierul Sorin Grindeanu a fost întrebat, luni, despre partida de pescuit la care a participat în weekend, în premieră, alături de liderul PSD, Liviu Dragnea.

Sorin Grindeanu a ținut să remarce că s-a descurcat destul de bine ca începător și că, la rândul său, îl poate iniția pe șeful său de partid într-un domeniu pe care acesta nu l-ar stăpâni prea bine: schiatul.

„Ieri, cu dl Dragnea, ați pescuit în ape tulburi?” a fost întrebarea reporterilor.

„Am învățat, e-adevărat, că n-am mai pescuit până acum. Înțeleg că așa, ca începător, am stat foarte bine”, a răspuns șeful executivului.

Întrebat dacă s-a apropiat mai mult de liderul PSD la o partidă de pescuit, Sorin Grindeanu a răspuns: „Acuma, unii știu să pescuiască mai mult din zonele acestea cu specific larg, în zona de vest nu e așa o locație potrivită sau un trend. Eu, de exemplu, pot să-l învăț să schieze pe dl. Liviu Dragnea, că înțeleg că nu știe foarte bine la acest domeniu”.

Replica lui Liviu Dragnea a venit câteva ore mai târziu: „Dacă e în stare, foarte bine, mi-aș dori. Eu am reușit să-l învăț să pescuiască, să vedem dacă reușește să mă învețe să schiez”, le-a spus liderul PSD ziariștilor.

Jurnaliștii au fost sceptici că premierul a reușit să învețe să pescuiască încă de la o primă lecție. „L-am învățat să nu se mai agațe cu ancora de haine, ceea ce e foarte important”, a precizat Liviu Dragnea. „Sunteți răutăcioși și după părerea mea sunteți și invidioși”, a adăugat, glumind, liderul social-democrat, adresându-se jurnaliștilor.

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a postat duminică pe Facebook câteva fotografii de la o partidă de pescuit în Deltă. Într-una din cele trei fotografii postate de președintele PSD, apare premierul Sorin Grindeanu. Atât Liviu Dragnea, cât şi Sorin Grindeanu țin în cârlig câte un frumos exemplar de știucă. Partida de pescuit l-a binedispus pe liderul PSD, care comentează în notă ironică: „În acest sfârșit de săptămână, l-am învățat pe Sorin să pescuiască. Marea ruptură între Parlament și Guvern a avut loc: eu am prins 17 știuci și el 9. Eu cred că e foarte bine pentru un începător care nu pusese niciodată mâna pe o lansetă!”, scrie Liviu Dragnea.

dragnea pestegrindeanu cu stiuca

În weekend, Liviu Dragnea i-a chemat pe senatorii PSD în Deltă, la Tulcea, ca să discute despre problemele regionale, dar şi despre chestiuni de partid.