Alyssa Milano spune că îi cade părul după o lungă luptă cu COVID-19

Data actualizării: Data publicării:
BEVERLY HILLS, CA - JANUARY 06: Alyssa Milano attends the InStyle And Warner Bros. Golden Globes After Party 2019 at The Beverly Hilton Hotel on January 6, 2019 in Beverly Hills, California. (Photo by Rich Fury/Getty Images)
Foto: GettyImages

Actriţa Alyssa Milano a vorbit despre lupta pe care a dus-o ca urmare a infecţiei cu COVID-19 şi spune că acum se confruntă cu căderea părului ca urmare a bolii. Într-un videoclip postat pe Twitter, ea şi-a periat părul pentru a arăta cum îi cad şuviţe întregi.

„M-am gândit să vă arăt ce face COVID-19 cu părul vostru. Vă rog să luaţi acest lucru în serios”, a spus Alyssa Milano, pe Twitter.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Actriţa nu este singura persoană care a raportat căderea părului în urma COVID-19. Deşi nu este un simptom pe lista oficială a autorităţilor, un sondaj recent arată că aproximativ 26% dintre persoanele simptomatice s-au confruntat cu căderi ale părului, relatează Mediafax citând CNBC News.

Cercetătorii au descoperit ca „simptomele COVID-19 pe termen lung” sunt mult mai numeroase decât cele listate în prezent de autorităţi.

Dr. Shilpi Khetarpal, dermatolog la Clinica Cleveland, a declarat că au existat un număr crescut de date privind căderea părului în cazul pacienţilor care au suferit de COVID-19.

„În general, există un decalaj de două până la trei luni între un eveniment stresant şi debutul căderii părului, motiv pentru care vedem aceşti pacienţi acum, la câteva săptămâni după ce simptomele COVID-19 au trecut”, a explicat Khetarpal.

(G.C.)

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri