Divorțul dintre Sophie Turner și Joe Jonas se complică. Actrița vrea să-și crească cei doi copii în Regatul Unit

Data publicării:
joe jonas și sophie turner la o petrecere variety
Joe Jonas a cerut divorțul de Sophie Turner pe 5 septembrie, după patru ani de căsătorie. Foto: Joe Jonas și Sophie Turner / Sursa foto: Profimedia Images

Sophie Turner, vedeta din seria „Game of Thrones”, a depus joi o petiție în New York, prin care i-a cerut lui Jonas să-i returneze copiii acasă, în Anglia, potrivit documentelor judecătorești obținute de CNN.

Petiția menționează „reținerea cu intenție” a copiilor lor „în New York City, de la reședința lor obișnuită din Anglia” și că aceștia au făcut din Anglia domiciliul lor „permanent” din aprilie 2023.

Jonas avea grijă de cele două fiice ale lor în timpul turneului cu trupa sa ”The Jonas Brothers”, un aranjament convenit în timp ce Turner participa la producția pentru un nou serial, conform plângerii formulate.

Turner plănuise să se întoarcă în Anglia luna aceasta cu copiii, se arată în petiție, dar când a încercat să le ridice pașapoartele de la Jonas săptămâna trecută, ea susține că acesta a refuzat.

„Joe și Sophie au avut o întâlnire cordială duminica trecută la New York, când Sophie a venit la New York pentru a fi cu copiii. Ei au rămas cu ea după acea întâlnire”, a spus reprezentantul lui Jonas pentru CNN într-o declarație joi. „Impresia lui Joe despre întâlnire a fost că au ajuns la o înțelegere că vor lucra împreună pentru o colaborare amiabilă pentru creșterea copiilor.”

„Dorința lui este ca Sophie să-și reconsidere poziția juridică dură și să avanseze într-o manieră mai constructivă și mai privată. Singura lui preocupare este bunăstarea copiilor săi.”, au mai spus avocații lui Jonas.

Joe Jonas a cerut divorțul de Sophie Turner pe 5 septembrie, după patru ani de căsătorie. Turner susține, de asemenea, în petiția sa că a aflat că Jonas a cerut divorțul prin „mass-media”.

Reprezentantul lui Jonas a contestat această afirmație, declarând că Turner știa în prealabil că urma să fie depusă o cerere de divorț.

În plângerea sa, Turner subliniază eforturile cuplului acum înstrăinat de-a lungul anului trecut de a-și găsi „casa pentru totdeauna” în Anglia și că, înainte de încheierea căsătoriei lor, au convenit de comun acord să se stabilească în Marea Britanie.

Copiii lor „sunt pe deplin implicați și integrați în toate aspectele vieții cotidiene și culturale” în Anglia, potrivit petiției, care spune, de asemenea, că anticipau să cumpere o casă nouă în luna decembrie, pentru care au fost în negocieri de achiziție.

„Joe caută să crească în comun cu Sophie copiii, astfel încât să fie crescuți atât de mama, cât și de tatăl lor și, desigur, este de acord ca aceștia să fie crescuți atât în SUA, cât și în Marea Britanie”, a adăugat reprezentantul său. „Copiii s-au născut în SUA și și-au petrecut marea majoritate a vieții în SUA. Sunt cetățeni americani.”

Editor : M.I.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri