Vreme rece în toată țara până sâmbătă. Temperaturile scad până la minus 4 grade

Data actualizării: Data publicării:
termometru aproape de 0 grade pe cer senin
ANM a emis o informare meteo de vreme foarte rece. Foto: Profimedia Images

Meteorologii anunţă, joi, vreme rece pentru această perioadă, cu brumă şi intensificări ale vântului, până sâmbătă dimineaţă. Temperaturile scad sub zero grade pe timpul nopţii, iar vântul va sufla cu putere.

Potrivit ANM, de joi, de la ora 10.00, până sâmbătă la aceeaşi oră, vremea va fi rece pentru această perioadă din an.

”Local se va produce brumă şi vor fi temperaturi minime în general între -4 şi 0 grade, în noaptea de joi spre vineri în regiunile intracarpatice, în nordul Olteniei şi al Munteniei şi izolat în rest, iar în noaptea de vineri spre sâmbătă îndeosebi în zonele depresionare din centru şi nord-est”, anunţă ANM.

Potrivit specialiştilor. temporar, vântul va avea intensificări în estul şi sud-estul teritoriului, cu viteze în general de 45...55 km/h.

”În zona montană înaltă, îndeosebi în Carpaţii Meridionali şi de Curbură, rafalele vor depăşi 70...80 km/h”, a mai transmis ANM.

Vreme rece și în București

Vremea va fi rece pentru această perioadă în Capitală. Maximele vor ajunge la 15-17 grade, se arată în prognoza publicată joi de ANM valabilă până sâmbătă la ora 10.00.

Vremea va fi rece în Capitală pentru această dată. Cerul va fi variabil, temporar cu înnorări pe parcursul zilei de joi când vor mai fi ploi de scurtă durată.

Vântul va sufla slab și moderat.

Temperaturile maxime vor fi de 15-17 grade, iar cele minime de 5-6 grade, mai scăzute în zona preorășenească spre 3 grade.

Editor : I.C

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri