Sari la conținut

Final de turneu la Braşov Cup

În direct pe Digi Sport s-au desemnat şi câştigătorii celor mai mari categorii în ultimele trei finale ale întrecerii. Astfel, ucrainenii de Uzhhorod s-au impus la categoria sub 14 ani, cei de la Petrolul Ploieşti au avut nevoie şi ei de lovituri de departajare pentru a câştiga categoria sub 15 ani iar marea câştigătoare a fost Atletico de Madrid, grupare ce s-a impus la categoria de vârstă sub 16 ani în finala cu FC Braşov, scor 2 la 0.

 "Este un proiect important, Braşovul este la a şaptea ediţie de organizare a acestui tip de turneu. Cunosc acest turneu încă de la început, am fost şi în postura de participant, prin echipele care le păstoream la momentul respectiv, acum din postura de oficial federal văd altfel lucrurile şi îmi dau seama cât de importante sunt astfel de turnee pentru viitorul fotbalului românesc", Gabriel Bădescu - secretarul general al Federaţiei Române de Fotbal.

În cea de a doua săptămână de întreceri au participat 85 de echipe la categoriile mari de fotbal 11 contra 11 adunând la start peste 1.000 de copii. Per total au luat startul la Braşov Cup 195 de echipe din 6 ţări. Premiile luate de câştigători acasă au ajuns în acest an la valoarea de 10.000 de euro.