FOTBAL. Duelul codaşelor din Liga I 

Data publicării:
FOTBAL FC VASLUI 161013

Oaspeţii vin la Braşov, cu un antrenor nou, Liviu Ciubotariu şi cu dorinţa de a ieşi cât mai repde din zona retrogradării.

În ciuda startului dezastruos de sezon, braşovenii încă speră în salvarea de la retrogadare, dar sunt conştienţi că este nevoie de trei puncte în meciul cu vasluienii.

Sunt încrezător că vom putea redresa situaţia, dar asta înseamnă să câştigăm acest meci. Încă un meci în care nu reuşim victoria, situaţia devine şi mai grea. Etapele se scurg şi neobţinând trei puncte la un meci, va fi din ce în ce mai dificil", afirmă Răzvan Dâlbea - jucător Corona Braşov

Conducătorii Coronei par să fi rezolvat şi problema curentului de la Stadionul Tineretului, după ce au plătit către FC Braşov partea aferentă clubului la factura de electricitate. Astfel, braşovenii deschid o serie de meciuri pe teren propriu, care mai cuprinde duelurile cu Steaua Bucureşti şi FC Braşov, din etapele 12 şi 14.

Conducerea grupării a hotărât să scoată la vânzare un pachet de bilete, pentru cele trei partide, în valoare de 50 de lei. Tichetele se pot achiziţiona de la casa de bilete a Sălii Sporturilor. Disputa Corona Braşov - FC Vaslui are loc vineri, de la ora 19:45 şi este transmisă, în direct, de DigiSport.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri