FOTBAL. Ionel Gane pleacă de la Corona

Data publicării:
TIMISOARA CORONA

Ovidiu Petre a avut cea mai mare ocazie a primei reprize după ce a ratat cu poarta golă. Chiar înainte de pauză, Bărbuţ a fost aproape de o reuşită norocoasă, la o respingere a lui Burlacu. Trandu a luat bara la ţintă în repriza secundă, iar pe final de meci Corona a fost echipa mai periculoasă. Buş putea să-i aducă toate punctele ultimei clasate.

"Încă un egal, patrulea consecutiv acasă în acest retur, ultimele 6 etapa casă, o victorie, cinci egaluri, sunt multe egaluri. Cred că a fost un joc echilibrat, un punct echitabil, nu pot să spun că au meritat ei sau noi", spune Ionel Gane - antrenor Corona Braşov. 

Remiza cu bănăţenii a fost şi ultima partidă pentru Ionel Gane în calitate de principal al Coronei. Conducerea clubului i-a reproşat tehinicianului oltean faptul că formaţia pregătită de el nu a reuşit nicio victorie de la începutul anului. Cele două părţi se vor mai întâlni odată pentru a pune la punct detaliile despărţirii care se va face pe cale amiabilă. În runda viitoare Corona se află în Moldova pentru duelul cu FC Vaslui.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri