Oferte pentru petrecerea de Halloween

Data publicării:
OFERTE HALLOWEEN2

Sărbătoarea de Halloween, aduce, în fiecare an, turiştii la munte. Mulţi dintre ei şi-au făcut rezervările din timp, pentru a petrece aici "noaptea groazei". La un hostel din Braşov, pentru perioada sărbătorii, camerele au fost ocupate de un grup de turişti sârbi, în urmă cu o lună de zile. La un pret mediu de 40 lei pe camera, turiştii se vor bucura de toate facilitatile de cazare.

"Pentru Halloween am pregătit un pachet de două nopţi de cazare în care le oferim posibilitatea turiştilor de a merge la Bran şi de a participa la petrecerile din oraş, special organizate pentru acest eveniment", declară Alexandru Parge, administrator hostel

Pentru a veni în întâmpinarea turiştilor, hotelurile din Braşov au pregătit oferte speciale pentru Halloween. Managerii hotelului au redus tarifele în această perioadă cu 10% şi se asteapta la un grad de ocupare de 70-80%.

"În perioada respectivă vom face o reducere pentru clienţii noştri. La camera dublă, în loc de 202 lei, 182 de lei cu micul dejun, iar la camera single, 155 de lei, în loc de preţul de recepţie, 177 de lei", afirmă Cristina Alecu, recepţioner hotel.

Ca în fiecare an, cluburile şi localurile pregătesc pentru oaspeţi petreceri cu tematica specifică sărbătorii.

"Clubul nostru s-a gândit să organizeze ceva diferit, sursa noastra de inspiraţie fiind Alice în Ţara Minunilor, ultima ecranizare, astfel vom transforma tot localul într-o pădure fermecată", declară Iulia Iliescu, PR club. 

În seara de 2 noiembrie, doritorii sunt aşteptaţi chiar acasă la Dracula, în Castelul Bran, pentru un tur special şi o petrecere costumată, în curtea castelului.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri