Reunire la FC Braşov 

Data publicării:
FC BRASOV REUNIRE

La prima şedinţă din acest an au fost prezenţi 17 jucători după ce conducerea stegară a renunţat la mai mulţi fotbalişti. După Mareş, ajuns înapoi la Petrolul Ploieşti, au mai plecat de la echipă Puţanu şi Perju, reveniţi la Viitorul, Grigoruţă şi Letan, după rezilierea contractelor. De asemenea Vlad Olteanu este deja la Bucureşti unde va începe pregătirea cu Dinamo Bucureşti unde este dorit de Mircea Rednic.

În schimbul juniorului braşovean conducerea clubului de sub Tâmpa îl doreşte pe mijlocaşul Patrick Petre. Marţi şi miercuri, jucătorii vor efectua vizita medicală, iar până sâmbătă echipa se va pregăti la baza proprie. Sâmbătă, antrenorul Mihai Stere a programat un meci amical cu echipa U18 a clubului.

"FC Braşov şi-a propus încă de la început promovarea, am avut un tur de campionat în care am alternat rezultatele, însă la final cred că ne putem îndeplini obiectivul şi să fim pe primul loc", spune Andrei Poverlovici - jucător FC Braşov. 

Ca să atace promovarea şefii braşovenilor au o listă de nume pentru a completa lotul şi sunt în discuţii cu jucători precum Alex Vagner şi Marian Marin de la Concordia Chiajna, Cristi Andor de la FC Bihor, Chiţu de la Farul Constanţa, Andrei Neagoe de la Vâlcea, Alexandru Ichim de la Ceahlăul sau Ovidiu Vezan de la Delta Tulcea.

Redactor: Adrian Susanu
Operator: Mihai Stan

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri