Sari la conținut
News Alert

Vacanţă condimentată cu adrenalină

Înainte să să vă puneţi la încercare talentul de şofer şi stăpânirea de sine într-o partidă de off-road, trebuie să respectaţi strict cel puţin două reguli. Prima - chiar dacă sunteţi la volanul unei maşini extrem de puternice, nu vă imaginaţi că absolut orice este posibil. A doua - respectaţi întocmai indicaţiile instructorului. Cu instructajul astfel făcut, am testat şi noi şofatul prin pădure.

"Trebuie să ţină cont de faptul că sunt la volanul unei maşini 4x4 , total diferită de una de stradă. Noi le punem la dispoziţie turiştilor un off-road turistic la poalele munţilor Bucegi pe trasee forestiere uşoare pentru conducători", a precizat Ionuţ Porancea - instructor off road.

Fiecare partidă de off road este diferită, pentru că depinde foarte mult şi de vreme. Când plouă, bălţile şi şleaurile prin noroi fac şi mai palpitant traseul.

Trebuie spus totuşi că off-road-ul este totuşi o pasiune costisitoare. Un tur de minimum două ore costă în jur de 500 de lei, iar dacă vreţi propria maşină, trebuie să cheltuiţi cel puţin zece de mii de euro.

Pe aceeași temă