Victorie pentru Dan Gârtofan la Sibiu

Data publicării:
RALIU SIBIU

Giri a dominat practic întrecerea sibiană după ce a profitat de ieşirea în decor a campionului Simone Tempestini chiar în startul raliului şi a condus întrecerea pe tot parcursul celor 11 probe speciale. Deşi nu a forţat în ziua a doua de probe, pilotul braşovean a gestionat bine avansul acumulat şi a bifat o victorie importantă pentru lupta la titlu. Pe locurile doi şi trei au terminat la Sibiu Edwin Keleti şi Florin Tinescu, la peste două minute şi jumătate de pilotul braşovean.

"Mă bucur că i-am oferit lui Tudor prima victorie din carieră şi a mea după foarte mul timp, cred că sunt 9 ani de când sunt aproape pe podium. Am tot sperat să ma şi câştigăm, a venit şi momentul. Multumesc partenerilor, mulţumesc maşinii", Dan Gârtofan - pilot raliuri.

Astfel Gârtofan se află pe primul loc după două curse cu 58 de puncte urmat la 3 puncte de Simone TempestinI. La general podiumul este completat de Edwin Keleti . Runda viitorare din Campionatul Naţional de Raliuri va avea loc pe 13 şi 14 mai la Arad.

Redactor: Adrian Susnau
Operator: Răzvan Rădache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri