Sari la conținut

Digi24 Cluj-Napoca își începe emisia luni, 28 octombrie

Beneficiind de o investiţie majoră şi de o reţea de fibră de mii de kilometri, ambele puse la dispoziţie de RCS-RDS, Digi24 Cluj-Napoca are un scop ambiţios: să devină în cel mai scurt timp un etalon de calitate în presa din Transilvania.

Emisia Digi24 Cluj-Napoca se deschide cu un jurnal de ştiri prezentat de Mariana Pop, cea care va aduce în casele clienţilor RCS-RDS primele ştiri corecte, echidistante, nepolitizate şi actualitatea în direct, marca Digi24 Cluj-Napoca.

La un an şi opt luni de la prima emisie, Digi24, singura televiziune de ştiri care emite full HD, lansează cea de-a şaptea staţie locală, în inima Transilvaniei. Avem un concept clar şi acela este obiectivitatea. Le vom aduce clujenilor şi celor din regiune, bistriţenilor, mureşenilor, celor din Alba şi sălăjenilor, informaţia simplă, pură, nealterată, promite Ovidiu Pop, producătorul general al Digi24 Cluj-Napoca.

Încă de la lansare staţia de la Cluj a Digi24 le oferă telespectatorilor o imagine crystal clear. „Este singura televiziune HD de ştiri din România, iar calitatea HD a imaginii impune de la sine o calitate mare a filmărilor. Şi tocmai aceste principii le va aduce Digi24 şi la Cluj. O televiziune imparţială, în care oamenii trebuie să creadă. O televiziune care să informeze telespectatorii şi nu să îi manipuleze. Să îi informeze corect şi să îi răsfeţe cu imaginile”, spune producătorul general.

Echipa Digi24 Cluj-Napoca

Echipa Digi24 Cluj-Napoca, formată din 37 de profesionişti de televiziune, reporteri, operatori, producători, tehnicieni, a plecat la drum cu dorința de a respecta principiile jurnalismului de calitate, de a nu abdica de la regulie de bază ale profesiei lor, de a nu interpreta realitatea altfel decât este ea, de a nu emite judecăți de valoare. De luni, 28 octombrie, Digi24 Cluj-Napoca devine principala sursă de informație locală pentru românii din centrul ţării - și asta pentru că stația Digi24 este una regională, care emite și în județele Bistriţa Năsăud, Mureş, Alba şi Sălaj.

La Digi24 Cluj-Napoca ziua de ştiri începe cu jurnalul de la ora 06.30, prezentat de Cătălin Vlăsceanu. Tot el le va ţine companie telespectatorilor şi le va aduce actualitatea în direct la jurnalele orelor 07:30, 08:30 şi 13:00.

Ştafeta ştirilor de calitate este predată apoi, de la ora 16.30, Marianei Pop. Ea va prezenta şi principalul jurnal de ştiri ale zilei, de la ora 18.30, şi va încheia ziua de ştiri cu jurnalul orei 21.00

Şi pentru că la Digi24 Cluj-Napoca prioritar este telespectatorul, care merită cea mai bună informaţie în fiecare zi, cea de-a şaptea staţie regională a Digi24 are în grila săptămânală patru emisiuni.

De luni până vineri, de la 09.30, Narcisa Chiorean le va aduce telespectatorilor ultimele informaţii de pe piaţa forţei de muncă în emisiunea Recrutat în Cluj”.

Şi tot de luni până vineri, de la ora 19.00, Marius Benţa dezbate subiectele zilei în talk-show-ul „Vocile Clujului”, un talk-show echilibrat care le aduce informaţia nefiltrată telespectatorilor Digi24 Cluj-Napoca.

Jurnalist cu experienţă îndelungată, Adrian Ardelean îi invită pe clujeni să descopere cum e să fii „Turist acasă”. Emisiunea de cultură turistică difuzată în fiecare marţi, de la ora 20:00, îi invită pe toţi cei care cred că orașul lor are mai mult de arătat decât își imaginează sau pe toți cei care ar vrea să afle mai multe despre locul căruia îi spun „acasă” să ia parte la o incursiune în istoria locurilor şi a oamenilor.

Sportul, mişcarea, competiția sunt importante la Digi24 Cluj-Napoca. În emisiunea „Divizia locală”, moderată de Marius Tuhuţ, în fiecare luni de la ora 20:00, vor fi reprezentate toate ramurile sportive de succes din judeţ şi din regiune, toate poveştile marilor sportivi.

De luni, 28 octombrie, de la ora 19.00, în direct din inima Transilvaniei, Digi24 Cluj-Napoca îşi întâmpină telespectatorii cu cele mai corecte ştiri, cele mai actuale informaţii, cele mai documentate emisiuni şi cei mai profesionişti jurnalişti. Toate sunt ingredientele succesului celei de-a şaptea staţii locale din reţeaua Digi24.

Stațiile Digi24, în mijlocul oamenilor 

De la bun început, Digi24 a lansat un concept jurnalistic bazat pe argumente, informații verificate și obiectivitate. Adică şi-a asumat misiunea de a vă arăta România adevărată. Staţile locale Digi24 acoperă cele mai importante evenimente din întreaga ţară, iar echipele de jurnalişti sunt mereu acolo unde are loc un eveniment important. Astfel am reuşit să câştigăm respectul şi fidelitatea telespectatorilor.

Zeci de jurnalişti Digi24 vă aduc zi de zi informaţii noi, în exclusivitate, din toată România.

Din inima Olteniei, Digi24 Craiova s-a adresat întregii regiuni şi a devenit un reper jurnalistic, un spațiu al dialogului susținut de fiecare dată de o informație autentică.

Digi24 Constanţa a adus în atenţie cele mai importante evenimente şi teme cu impact regional, povești inedite, dureri și bucurii ale oamenilor care trăiesc în acest colț de țară. A contat, în primul rând, interesul cetățenilor.

De departe, cea mai importantă provocare pentru staţia de pe litoral a fost sezonul estival.

Digi24 Iași relatează evenimentele din întreaga regiune a Moldovei.

În toate judeţele Moldovei, corespondentii Digi24 Iași au ajuns de fiecare dată când au avut loc evenimente care au influențat viata oamenilor.

Într-o perioadă în care avem atât de puțin timp liber vrem să-l folosim cât mai eficient. Astfel încât e important să aflam repede și la momentul potrivit despre deciziile care ne afectează, întâmplările relevante din comunitate.

Ştirile, reportajele şi emisiunile au avut un puternic impact asupra telespectatorilor pe care i-am câştigat oferindu-le informaţii obiective, reale, de interes pentru toate categoriile sociale.

Digi24 şi-a asumat de la bun început o misiune clară: să vă prezinte informaţia obiectivă, fără să se abată de la adevăr, să vă ofere ştiri, evenimente, relatări care ar trebui să conteze pentru dumneavoastră. Cu alte cuvinte, Digi24 surprinde actualitatea în direct, din de la est la vest şi de la nord la sud, în fiecare moment al zilei.