Fotbal. CFR Cluj nu moare. Iuliu Mureşan a dat asigurări că echipa nu va intra în faliment

Data publicării:
SUSTINERE CFR CLUJ

"Promit că, aşa, încet - încet, lucrurile se vor îndrepta. Există interes şi din partea altor persoane, grupuri sau firme care ne-au contactat şi cu care eram în contact mai demult şi acum au răspuns şi e foarte bine şi vom avea nişte discuţii săptămâna viitoare şi eu cred că nu peste mult timp o să fie o soluţie", a afirmat Iuliu Mureşan, preşedintele CFR Cluj.

Acesta a oferit şi un termen pentru rezolvarea problemelor.

"Şi dacă nu rezolvăm problemele până la terminarea campionatului, e foarte greu, că mai este puţin, dar până la începerea returului, sunt convins", a mai spus acesta.

Jucătorii grupării clujene se bucură şi de susţinerea fanilor. 100 de suporteri au fost la primul antrenament din această săptămână.

"Eu zic că e un lucru foarte bun că au venit astăzi, şi-au arătat devotamentul faţă de echipă, de jucători în primul rând. Băieţii chiar au văzut şi astăzi că suporterii sunt alături de ei. Important e, aşa cum am mai spus şi eu, să ieşim la antrenamente, să ne facem antrenamentul, pentru că de-aia suntem profesionişti. Atâta timp cât sunt antrenor aici, echipa va juca, se va prezenta la meciuri", a spus antrenorul Vasile Miriuţă.

Următorul meci al feroviarilor este duminică, în etapa a 15-a din Liga I, cu CSMS Iaşi, pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri