Fotbal. CFR Cluj-Petrolul Ploiești: 1-1

Data publicării:
070414 FOTBAL CFR

Gruparea feroviară a început în atac meciul cu Petrolul, iar Ogbu a avut prima mare ocazie de gol la poarta lui Pecanha. Tot atacantul nigerian a fost aproape de deschiderea scorului după o neînţelegere între Pecanha şi Geraldo, însă nu a găsit cadrul porţii de la şapte metri. Galben-albaştrii au replicat prin Ovidiu Hoban, care a irosit şi el o bună ocazie în finalul primei reprize.

A doua parte a meciului a început cu greşeala de arbitraj a lui Istvan Kovacs, care i-a arătat al doilea cartonaş galben lui Geraldo, după o fază la care Deac a căutat faultul.

Rămaşi în zece oameni, lupii lui Răzvan Lucescu au dat lovitura prin Teixeira. Portughezul l-a executat pe Felgueiras, după pasa în faţa porţii trimisă de Sony Mustivar.

CFR a alergat după egalare în final: Hoban şi-a salvat echipa la şutul lui Negruţ, însă forcingul de final al gazdelor a adus golul egalării. Florin Costea a marcat şi a stabilit rezultatul final al întâlnirii din Gruia: 1-1.

"Cred că un egal cu Petrolul nu e un rezultat rău, nu am ce să le reproşez băieţilor, a fost cel mai bun meci al nostru", a spus antrenorul Vasile Miriuță.

Pentru Petrolul a fost a cincea remiză consecutivă în Liga 1, iar găzarii sunt încă în aşteptarea primei victorii cu Răzvan Lucescu antrenor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri