Fotbal. Dârzenia lui Deac. Mijlocaşul CFR-ului petrece 5 ore în sala de forţă pentru a reveni cât mai repede pe gazon

Data publicării:
ciprian deac

Este a doua operaţie suferită de mijlocaşul CFR-ului pentru aceeaşi afecţiune, ruptură de ligament colateral intern. De aceestă dată, medicii au folosit titan pentru reconstrucţia genunchiului fotbalistului.

"Chiar am vorbit cu doctorul şi i-am spus că nu contează ce am în genunchi. Să ţină, pentru că mai am câţiva ani buni de fotbal şi e important pentru psihicul meu să ştiu că genunchiul rezistă", a afirmat fotbalistul.

Ciprian Deac petrece 5 ore pe zi în sala de forţă şi ar putea reintra pe gazon încă din acest an, la meciurile cu Rapid Bucureşti şi CSU Craiova, de la începutul lunii decembrie.

"Am avut o discuţie cu cei din cadrul medical şi au spus că din punctul lor de vedere, medical aş putea să joc ultimele două meciuri. Acum nu ştiu, vom lua împreună o decizie să vedem dacă merită să risc", a spus jucătorul.

Fotbalistul de 28 de ani a comentat situaţia financiară a clubului feroviar. Jucătorii antrenaţi de Vasile Miriuţă nu şi-au mai încasat salariile de luni bune.

"Într-adevăr sunt probleme, eu sper să se rezolve, pentru că aceşti băieţi chiar merită până la ultimul leu", a mai afirmat Ciprian Deac.

Fotbalistul s-a reaccidentat la genunchiul drept în partida cu Astra Giurgiu, de la mijlocul lunii septembrie, disputată pe stadionul "Dr. Constantin Rădulescu".

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri