Fotbal. Feroviarii, pregătiţi pentru mini-retur

Data publicării:
180214 cfr

Deși elevii săi au bifat o singură victorie în pauza de iarnă, 7-0 cu Lyubimets, Vasile Miriuță privește cu optimism mini-returul.

"Eu zic că am jucat cu echipe bune, Dnepr si Rubin. Așa, de joc, sunt mulțumit. Am jucat de la egal la egal cu ei, chiar dacă am pierdut. E normal, nu-ți convine când pierzi, dar important e că echipa, încă o dată, s-a pregătit bine. Am venit toți sănătoși, fără jucători accidentați", a declarat tehnicianul grupării feroviere.

După cele două stagii de pregătire din Antalya și Spania, antrenorul are numai cuvinte de laudă la adresa jucătorilor tineri ai CFR-ului.

"Negruț, un băiat extraordinar, un jucător tânăr, bun. Poate să crească, dar nu numai el. Și Păun și Szilard au jucat foarte bine și Pintea. Și puștiul Began, portarul. Deci am avut 5 jucători crescuți de noi și le voi da drumul să zboare. Așa cum am zburat și eu și alții, vor avea și ei șansa", a mai spus Vasile Miriuţă.

Miriuță e pregătit pentru primul său meci oficial pe banca CFR-ului. Cel mai probabil, echipa va evolua în același sistem ca în prima parte a campionatului, 4-2-3-1.

Meciul CFR Cluj-FC Vaslui va avea loc duminică și va fi transmis în direct, în exclusivitate, de Digisport 1.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri