Sari la conținut

Fotbal. Forţe noi la CFR Cluj

Printre ei au fost şi noile achiziţii Ionuţ Larie, Joao Paulo, Mateo Susic, Cosmin Vâtcă şi Jaime Simoes.

"Am vorbit cu Thiago Lopes. Nu am avut ocazia să vorbesc şi cu Camora, dar am jucat alături de el în urmă cu şapte ani. Cu siguranţă, asta reprezintă un lucru bun pentru mine. Mă va ajuta să mă integrez şi să cunosc oraşul", a declarat Jaime Simoes.

Originar din Turda, portarul Cosmin Vâtcă s-a reîntors la echipa la care a făcut junioratul. "Acum 16 ani, am mai fost la juniorii CFR-ului, când nu era aşa cochet stadionul. Mă bucur foarte mult că am ajuns acasă şi sper să reuşesc să câştig şi eu un trofeu, cel puţin, în cariera mea şi sper să o fac cu această echipă", a spus acesta.

Dacă Mario Felgueiras va rămâne la CFR Cluj, Cosmin Vâtcă va avea şanse mici la titularizare. "Nu mi-e frică de concurenţă, ştiu că CFR are printre cei mai buni portari din ţară, la fel cum şi clubul este printre primele din ţară. Concurenţă am avut la toate echipele, este benefică pentru club şi pentru mine, bineînţeles, pentru a progresa", a mai spus fotbalistul.

CFR Cluj va juca în locul lui Dinamo Bucureşti în Europa League şi va intra în competiţie începând cu turul 2 preliminar.

Pe aceeași temă