Fotbal. Meci special pentru Miriuţă

Data publicării:
miriuta

Chiar dacă feroviarii sunt la 8 puncte distanţă de locul 4, ultimul care duce în Europa League, Miriuţă nu renunţă la luptă.

"N-am câştigat încă în faţa suporterilor, ne-a mers mai bine în deplasare până acum, sperăm mâine seară să bifăm prima victorie pe teren propriu. Am avut 6 luni foarte frumoase acolo. Chiar le mulţumesc că mi-au dat această şansă, să antrenez în România, în divizia A, dar mâine, pentru 90 de minute, vom uita că suntem prieteni şi vom încerca să câştigăm", a declarat antrenorul grupării clujene.

Miriuţă a dezvăluit că ţine în permanenţă legătura cu Arpad Paszkany, deşi finanţatorul feroviarilor s-a distanţat de echipă în ultima perioadă.

"Ţin legătura telefonic cu dânsul, pentru că dânsul e om de afaceri în primul rând, pleacă în stânga, dreapta. Chiar înaintea meciului cu Galaţiul am vorbit cu dânsul, după meci m-a felicitat şi pe mine, a felicitat echipa, să o ţinem tot aşa, dânsul e alături de noi", a mai spus Vasile Miriuţă.

Croatul Damjan Djokovic este suspendat pentru meciul cu Ceahlăul. În schimb, ganezul Sulley Muniru ar putea reveni pe teren după o pauză de 4 luni, pricinuită de o accidentare. Partida CFR Cluj - Ceahlăul Piatra Neamţ va fi transmisă de postul DigiSport 1, mâine, cu începere de la ora 19.30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri