Sari la conținut

Fotbal. Miriuţă, în război cu Steaua

"Eu zic să ne vedem, încă o dată, fiecare de treaba noastră. Domnul Duckadam să îşi vadă de echipa lui, de Steaua Bucureşti, să ne lase pe noi în pace. Noi nu avem bani să trecem strada şi ei vorbesc de arbitraj. Hai să fim serioşi", a spus Vasile Miriuţă.

La rândul lui, antrenorul Stelei a fost deranjat că Istvan Kovacs a vorbit în limba maghiară cu fundaşul mureşenilor, Laszlo Sepsi.

"I-aş spune la domnul Gâlcă că dacă juca în Spania şi era în Cupele Europene, dacă o fi jucat în Cupele Europene, nu ştiu, pe la Espanyol, pe acolo...şi venea un arbitru român, vorbea în engleză cu el? Hai să ne vedem lungul nasului şi să tăcem pentru că e o problemă în România: când Steaua pierde, a jucat Steaua rău. Se face de vreo 3-4 zile un caz că a pierdut Steaua. Atunci să îi lăsăm să joace singuri în campionat şi să ne retragem celelalte echipe", a afirmat Vasile Miriuţă

După 12 etape disputate, Steaua Bucureşti este lider în Liga 1, urmată la doar 2 puncte de CFR Cluj.

"Le e frică de noi. Suntem o echipă foarte bună. CFR-ul a câştigat 3 campionate, nu ştiu câte cupe, le e frică de noi", crede tehnicianul din Gruia.

În meciul direct din acest sezon, Steaua a câştigat la Cluj în etapa a treia, cu 1-0, prin golul lui Cristi Tănase.