Fotbal. Revanşa feroviarului Florin Costea

Data publicării:
070114 COSTEA CFR 3

Costea a primit însă o şansă din partea tehnicianului, iar după ce etapa trecută a evoluat din primul minut cu Pandurii Târgu Jiu, în această rundă, atacantul a marcat golul din remiza, 1-1 cu Petrolul.

"Eu pe Florin n-am fost supărat. I-am reproşat atunci că nu mi-a plăcut cum s-a antrenat, dar el a gândit foarte bine, bravo lui, îl felicit. S-a antrenat excelent în ultimele două săptămâni, de aceea a fost în lot, de aceea a jucat la Pandurii de la început, de aceea a intrat astăzi. Bravo lui, chapeau bas", a spus tehnicianul.

Reuşita din partida cu Petrolul este a doua pentru Florin Costea din acest sezon, după cea din etapa a 14-a cu Dinamo Bucureşti.

"Datorită lui a intrat în echipă, pentru că eu nu pot să-mi bat joc de un jucător, care văd că se pregăteşte la antrenament şi dă totul şi abia aşteaptă să intre în echipă. Pot să-l felicit numai, altceva n-am ce să-i transmit", a mai spus Vasile Miriuţă.

CFR Cluj ocupă în continuare poziţia a şaptea în clasament, la 7 puncte distanţă de locul 4, primul care duce în Europa League.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri