Fotbal. Trăiri diferite înainte de derby

Data publicării:
fotbal-1

Miriuţă nu vrea să pună presiune pe elevii săi şi încearcă să nu acorde o importanţă prea mare derby-ului.

"Pentru mine ăsta nu e un derby. Nu vreau să supăr pe nimeni. E un meci ca oricare altul. Pregătesc la fel meciul de luni, cu U Cluj, ca şi cum l-aş pregăti cu Botoşaniul sau cu Iaşiul, am mai spus-o", a afirmat tehnicianul.

Universitatea Cluj a acumulat doar 8 puncte în primele 8 etape, iar antrenorul George Ogăraru a fost pus la zid de fani încă de la al doilea său meci pe banca tehnică a "studenţilor".

"Deocamdată, nu avem niciun atu. Însă, depinde de noi dacă vom fi mai sus decât ei la capitolul motivaţional şi la atitudine în teren", a spus antrenorul stundenţilor, George Ogăraru.

"Toată lumea se aştepta să câştigăm împotriva celor de la Craiova. Ne-am adus singuri într-o situaţie dificilă. Vom face tot ce ne stă în putinţă să câştigăm meciul şi dacă nu o vom face, după meci ne vom putea privi în ochi şi vom putea spune: am încercat", a spus jucătorul Robert Veselovsky.

Din tabăra Universităţii, nu pot evolua Petar Jovanovic şi Ionuţ Neag, suspendaţi, dar şi prezenţele lui Boutadjine şi Gravenbergh sunt incerte din cauza unor accidentări. De cealaltă parte, singura absenţă este cea a mijlocaşului Ciprian Deac, accidentat acum două etape cu Astra Giurgiu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri