Fotbal. Vasile Miriuţă, nemulţumit de lot

Data publicării:
fotbal cfr cluj

"Nu am un lot de 22-23 de jucători pe care să mă bazez, ăsta e adevarul. Am 14, am mai spus. Trebuie să am grijă ca de porţelan, să nu se spargă aceşti 14 jucători, pentru că deocamdată jucătorii care au venit la echipă nu se ridică la nivelul titularilor de anul trecut. Trebuie să am grijă ca şi cu ouăle de Paşti, dar campionatul e lung, pot interveni cartonaşe, accidentări, Doamne fereşte, dar sper să nu fiu ghionionist, sper să pot să o duc până în decembrie cu aceşti 14 jucători, iar dacă vor mai veni unul-doi pe parcurs, să fie de valoare", a afirmat tehnicianul.

După un sezon în care a întâmpinat probleme financiare, CFR a pierdut mulţi jucători de bază, în frunte cu căpitanul Cadu. Clujenii sunt acum în plină reconstrucţie, iar Miriuţă încă aşteaptă întariri.

"Eu îmi doresc încă doi atacanţi. Nu e uşor să aduci un atacant-doi de mare valoare, costă bani. Şi la ora actuală, nu ne permitem nici noi, ca şi celelalte echipe. Dacă nu şi-a permis Steaua să aducă un atacant... ", a mai afirmat Vasile Miriuţă.

CFR Cluj a achiztionat deja nouă jucători în această vară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri