Sari la conținut
News Alert

Fotbal. Victorie în duelul fostelor campioane

Oţelul Galaţi putea primi gol încă din startul partidei cu CFR Cluj. Ciprian Deac a lovit doar bara, iar tabela a rămas neschimbată. Meciul s-a stins apoi, până la pauză.

În repriza secundă, ardelenii au solicitat două lovituri de pedeapsă. Centralul George Rădulescu a lăsat jocul să continue la duelul dintre Rui Pedro şi Giurgiu, dar şi la intervenţia lui Dan Popescu asupra lui Deac. Unicul gol al partidei i-a aparţinut lui Rui Pedro, după o fază creată de Tade. Oţelul putea scoate un punct, însă Felgueiras a intervenit excelent la şutul lui Popescu. Tade a avut ultima mare ocazie, iar meciul s-a încheiat cu victoria la limită a CFR-ului.

"Am crezut foarte mult, mai ales că în ultimele trei săptămâni am observat o creştere la echipă, băieţii au înţeles exact ce trebuie să joace. Am făcut un joc bun azi, părerea mea, am câştigat meritat", a spus antrenorul grupării feroviare, Vasile Miriuţă.

"Anticipam un astfel de rezultat, pentru că am întâlnit o echipă bună, o echipă care se bate la un obiectiv mai mare", a declarat Narcis Răducan, preşedintele Oţelului.

În etapa viitoare, Vasile Miriuţă îşi întâlneşte fosta echipă, Ceahlăul, în timp ce Oţelul joacă în deplasare cu Gaz Metan Mediaş.