Sorin Apostu a fost condamnat la patru ani şi şase luni de închisoare. Fostul primar al Clujului s-a predat poliţiştilor

Data publicării:
APOSTU VO SINC

Din această pedeapsă, se vor scădea cele 11 luni petrecute de fostul primar în arest preventiv. Soția lui Sorin Apostu a fost condamnată și ea la 3 ani de închisoare, dar cu suspendare.

Situaţia s-a schimbat și în cazul omului de afaceri Călin Stoia, inițial achitat. Judecătorii de la Curtea Supremă l-au condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, pentru dare de mită și spălare de bani.

Magistrații au mai decis și confiscarea a peste 270.000 de lei din averea familiei Apostu.

Fostul primar s-a predat aseară la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Cluj. "Bărbatul s-a predat la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj şi a fost depus în centrul de reţinere şi arestare preventivă. După îndeplinirea tuturor formalităţilor prevăzute de lege, acesta va fi depus la Penitenciarul Gherla", a declarat Simona Vîrci, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj.

Fostul primar al Clujului, Sorin Apostu, va putea fi transferat la Penitenciarul din Gherla, imediat ce mandatul de executare a pedepsei va ajunge, în original, la IPJ Cluj.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri