Parc de aventură la malul mării. Investiţia este de peste 300.000 de euro

Data publicării:
PARC AVENTURA 1

Primul parc de aventură din Dobrogea are elemente inedite pentru turişti. Traseele sunt multiple, au teme diferite şi sunt proiectate pentru toate categoriile de turişti, de la cei mai mici la cei mai experimentaţi.

Investitorul Aurelian Marin a sesizat lipsa unui asemenea parc în Dobrogea aşa că împreună cu un asociat au investit într-o afacere care are succes în străinătate.

Aurelian Marin, investitor: "Îmi desfăşor activitatea în turism, sunt foarte conectat la tot ceea ce ţine de litoralul românesc. Ne-am gândit că poate fi o bună oportunitate atât pentru noi ca oameni de afaceri, cât şi pentru turişti de a avea ceva în plus şi cred că, într-adevăr, parcul va fi o mare atracţie pentru turişti pe perioada verii."

Cei care vor ajunge în pădurea Comorova, unde este situat parcul, vor avea de ales între mai multe trasee atipice.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanţa: "Traseele din parcul de aventură sunt de dificultăţi diferite. Unul dintre cele mai dificile se află în spatele meu. Aici, cei mai curajoşi vor trebui să parcurgă pe o bicicletă distanţa dintre cei doi pomi."

Proiectul este un mix între parcurile de aventură tipice şi elementele specifice litoralului.

Paul Greavu, reporter Digi24 Constanţa: "Unul dintre punctele de atracţie ale parcului va fi sistemul de tiroliene. Adunate, traseele vor măsura aproximativ 1 kilometru."

Constănţenii au aflat de parcul aflat la 40 de kilometri de ei şi spun că acum au o variantă mai apropiată şi nu trebuie să mai străbată sute de kilometri până la Braşov, la cel mai mare parc de aventură din ţară.

În martie parcul va fi deschis pentru toţi vizitatorii, iar o zi petrecută pe traseele din pădurea Comorova va costa în jur de 35 de lei pentru copii şi 60 de lei pentru adulţi. Investiţia în realizarea parcului a depăşit 300.000 de euro.

reporter: Paul Greavu
operator: Cătălin Vârban

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri