Un an de știri marca Digi24 Constanța. Am transmis obiectiv şi echilibrat informaţiile esențiale pentru regiune 

Data publicării:
1 AN DE DIGI 1 1

 

Echipa Digi24 Constanţa a fost în mijlocul celor mai importante evenimente. Reporterii și cameramanii noștri filmat și au transmis pentru dumneavoastra, chiar și în cele mai grele condiții.

V-am prezentat cum furia naturii i-a lăsat pe copii din comunele Poarta Albă şi Rasova fără școli, după ce o furtună puternică a devastat cele două clădiri.

O echipă Digi 24 Constanţa a mers să filmeze o situație inedită: un operator de plajă obliga turiștii să închirieze şezlonguri. Angajaţii operatorului de plajă au auzit discuţia şi au agresat echipa de filmare.

V-am relatat pe larg hibele unui sistem sanitar subfinanţat, care au dus la închiderea Spitalul de Ortopedie de la Eforie Sud.

Reporterul care a relatat despre acest eveniment, Oana Manoilă, a mărturisit: "În spatele camerelor de luat vederi, medicii ne-au spus că se face o nedreptate, că sute de bolnavi sunt batjocoriţi şi întorşi din drum de la uşa spitalului. Oficial, însă chiar şi medicii care spuneau că îşi dau demisia au refuzat să ne vorbească".

Strivit sub datoriile uriaşe, spitalul CFR din Constanța nu a mai putut să asigure pacienţilor nici măcar banalele seringi sau pansamente.

Digi 24 Constanţa v-a informat despre cele mai bune oferte turistice și atracții de pe litoral, de la sporturi nautice la sejururi exclusiviste. Şi, în exclusivitate, am realizat un interviu la 40 de metri deasupra apei.

Am urmărit îndeaproape performanțele elevilor constănţeni de la Colegiul Mircea cel Bătrân, care i-au uimit pe cercetătorii de la NASA cu un proiect de statie spațială care poate găzdui zece mii de oameni.

Despre aceşti elevi geniali, ne-a vorbit Anamaria Stoica, reporter la Digi24 Constanţa: "Am fost impresionată de aceşti elevi. Ştiu să-şi pună talentul în valoare, iar performanţa a devenit sinonimă cu numele lor. Spre deosebire de alţi tineri de aceeaşi vârstă sunt preocupaţi să cucerească lumea cu ideile lor despre viitorul Universului".

Rezultatele excepționale sunt o slabă consolare pentru starea deplorabilă a învățământului românesc. În localitatea Gârliciu v-am arătat în ce condiții se face educație.

De la noi ați aflat despre paradoxul, unic în România, de la primăria Poarta Albă: paznicul instituţiei a ajuns primarul comunei, după ce vechiul edil a fost declarat incompatibil de Agenţia Naţională de Integritate.

Fostul paznic n-a avut noroc: edilul de drept şi-a recâştigat postul în instanţă, iar Gigea Milică a rămas să ocupe locul secund.

Colegul nostru, Liviu Burghelea, reporter Digi24 Constanţa, care a stat de vorbă cu primarul interimar, ne-a spus: "A fost o știre absolut originală, o poveste pe care chiar trebuie s-o vezi ca s-o crezi. Practic, omul s-a culcat paznic și s-a trezit primar. Nu mică ne-a fost surpriza când în uşa primăriei ne-a întâmpinat un domn împovărat de griji care ne-a spus fără ocolișuri că el nu şi-a dorit să devină primar, dar, cum partidul l-a vrut primar, a acceptat pur şi simplu".

Vreme de un an, reporterii noştri au fost în locul potrivit, la momentul potrivit. Ați aflat lucruri inedite, ați văzut realități nedisimulate, ați primit cele mai bune știri.

Echipele Digi24 Constanța au transmis obiectiv şi echilibrat informaţiile cele mai importante pentru dumneavoastră. V-am ținut conectați la actualitate prin știri corecte, complete, documentate și dinamice, actualizate în fiecare minut. De la noi ați aflat, în premieră, actualitatea în direct.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri