Poliţista din Dolj s-a răzgândit

Data publicării:
politista 20s 20a 20razgandit-44183

Singurele declaraţii pe care Lidia Popescu le-a făcut presei au fost acelea de a nega informaţiile conform cărora ar fi fost lovită de comisarul şef Mihai Stoian.

Liderul de sindicat Elvis Măceşanu a declarat în acestă dimineaţă că a primit o sesizare din partea unei poliţiste care a reclamat că a fost agersată fizic şi verbal de superiorul său, seful Serviciului de Ordine Publică.

Elvis Maceşanu a mai precizat că a primit o plângere din partea politistei în luna noiembrie 2011. Liderii de sindicat au înaintat sesizarea la IPJ Dolj, iar ulterior, conform procedurii, aceasta a ajuns la IGPR. După 6 luni a venit un control de la Bucureşti, însă comisarul-şef a fost găsit nevinovat.

Ultima sesizare în care apare numele comisarului şef Mihai Stoian este cea din 2011 făcută de Lidia Popescu, sesizare în care femeia reclama un comportament şi un limbaj neadecvate. Potrivit reprezentanţilor IPJ Dolj, raportul făcut în urma controlului corpului din cadrul MAI a fost soluţionat rapid, pe baza afirmaţiilor nefondate.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri