BRĂILA. Se caută proprietarul unei genţi cu bani 

Data publicării:
poseta auto

La începutul săptămânii trecute o pensionară s-a prezentat la poliţie pentru a preda un bagaj de mână în care se aflau produse alimentare şi o importantă sumă de bani.

Femeia cu spirit civic a declarat că a găsit geanta într-un mijloc de transport în comun. Poliţiştii brăileni încearcă, acum, să dea de urma persoanei uituce.

Jenel Şogor - purtător de cuvânt IPJ Brăila: "Poliţiştii de la Direcţia de Investigaţii Criminale Brăila efectuează cercetări pentru identificarea persoanei care a uitat bagajul în mijlocul de transport în comun şi o invită să-şi recupereze bunurile la sediul poliţiei municipiului Brăila".

Şoferii spun că se întâmplă des astfel de cazuri în care călătorii uită obiecte şi bunuri personale în mijloacele de transport în comun.

Răducu Tiberiu - şofer: "Se întâmplă, dar sunt rareori când le aduc la noi. Noi le lăsăm pe bord, la vedere, vine omul, ştie, îl întrebăm ce are în ele, ne uităm şi noi să vedem dacă are ce-i trebuie, în rest sunt persoane care le ia şi coboară".

Dacă ar găsi diverse bunuri, brăilenii susţin că le-ar înapoia proprietarilor.

"Cineva a muncit pentru banii aceia, cum să-i iau? Aş duce-o la poliţie. Eu am pierdut acum două săptămâni, la Iaşi, portmoneul, cu buletin cu tot. După o săptămână jumătate am primit portmoneul acasă, cu bani cu tot. Şapte milioane aveam" spune un brăilean.

Spiritul civic se diminuează atunci când vine vorba despre sume consistente, tinerii spun că poate s-ar gândi de două ori înainte să meargă cu obiectele la poliţie.

"Aş suna la poliţie şi aş încerca să o returnez. Dar, dacă ar fi o sumă importantă de bani m-aş mai gândi" declară alt localnic.

Persoana în cauză este aşteptată să-şi recupereze bunurile şi banii de la sediul Poliţiei Municipiului Brăila, strada Ana Aslan, nr.39, la camera 48.

Reporter: Iuliana Chitic
Operator: Luigi David

Editor web: Dana Costache

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri