FOTBAL. Suporterii Oţelului, chemaţi la stadion

Data publicării:
suporteri jucatori otelu

Cristi Munteanu - team-manager FC Oţelul: "Suporteri gălăţeni! Veniţi la stadion pentru a fi al 12-lea jucător la meciul cu ASA Târgu Mureş!"

Cel mai important premiu este un loc în cantonamentul de iarnă al echipei.

Rodica Mişcalencu - ofiţer de presă FC Oţelul: "Avem câteva premii în materiale promoţionale semnate de toată echipa şi un premiu special: un loc în cantonament cu echipa, în cantonamentul de iarnă. Toate acestea vor fi înmânate prin tragere la sorţi. Tragerea la sorţi va avea loc pe stadion la pauza meciului Oţelul Galaţi - ASA Târgu Mureş".

Jucătorii Oţelului au ţinut şi ei să transmită un mesaj publicului gălăţean.

Emil Jula - jucător FC Oţelul: "Veniţi în număr cât mai mare. Vă aşteptăm duminică la meci. Sperăm din tot sufletul să umplem stadionul. Avem nevoie de sprijinul lor pentru a continua parcursul bun pe care suntem acum".

Constantin Mişelăricu - jucător FC Oţelul: "Rugăm suporterii să fie alături de noi la meciul cu ASA Târgu Mureş. Îi aşteptăm în nunmăr cât mai mare şi sperăm la o victorie".

Cristian Cristea - jucător FC Oţelul: "Sper să vină în număr foarte, foarte mare şi să ne susţină pentru că oricum noi o să îi încălzim cu victoria".

Oţelul Galaţi - ASA Târgu Mureş se joacă duminică, de la ora 15:30.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri