Aproape 500 de anvelope au fost confiscate de poliţiştii suceveni

Data publicării:
cauciucuri confiscate

“Într-o autoutilitară înmatriculată în Anglia și condusă de un bărbat de 46 ani, din oraşul Vicovu de Sus se aflau 155 anvelope de diferite mărci și dimensiuni, second hand, fără documente de proveniență.

În autoutilitara înmatriculată în Irlanda condusă de un bărbat de 49 ani, din municipiul Rădăuţi se aflau 164 anvelope de diferite mărci și dimensiuni, second hand, fără documente de proveniență.

În altă autoutilitara înmatriculată în Anglia condusă de un bărbat de 36 de ani din municipiul Rădăuţi se aflau 166 anvelope de diferite mărci și dimensiuni, second hand, fără documente de proveniență și care aparțineau bărbatului de 46 de ani,” se arată în comunicatul emis de poliţie.

Întrucât nici unul dintre conducătorii auto nu au putut prezenta documente legale de proveniență a mărfii, s-a dispus măsura confiscării celor 485 anvelope în valoare de 24.250 lei și sancționarea contravențională a conducătorului auto de 46 de ani din orașul Vicovu de Sus și a celui de 49 din municipiul Rădăuți, conform Legii nr.12/1990 cu amenzi în valoare totală de 2.000 lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri