Masa de Crăciun poate fi pregătită fără efort. Secretul? Firmele de catering 

Data publicării:
PLACINTARIE CRACIUN3

Cu această comandă, Daniela Ionescu a rezolvat problema dulciurilor pentru masa de Crăciun. Copilul de cinci ani şi serviciul îi ocupă tot timpul, astfel că, pentru sărbători, a decis să ceară sprijinul unei plăcintării.

La aceeași metodă apelează tot mai multe gospodine, astfel că firmele de catering au deja pline caietele pentru comenzi.

"Norocul nostru că astăzi gospodinele nu mai au timp să gătească aşa de mult cum aveau înainte. Sunt foarte ocupate, mai ales că apar şi copiii şi trebuie să se ocupe şi de copii şi nu au timp. Până cum avem comenzi pentru 20 de cozonaci, dar încă este devreme. Din experienţele anterioare cam cu 2 săptămâni înainteprimeşti comenzile," spune Nicoleta Hriţcu, administrator plăcintărie.



Nu toată lumea îşi permite însă să lase bucatele pentru masa de Crăciun în sarcina unor firme specializate.

"Încercăm să gătim, păstrăm tradiţia, cateringul nu o să facă niciodată mâncare bună ca la mama acasă," este de părere o doamnă. 

"Cine are bani dă comandă, cine n-are bani cum e cam şi cazul meu îşi face din puţinii bani cât poate ca să-şi mulţumească familia," explică o altă doamnă. 

O masă de Crăciun pentru patru persoane pregătită de firmele de catering costă 300 de lei.


Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri