Un bărbat din Vaslui a ajuns la spital cu 39 de muşcături de câini

Data publicării:
ambulanta

Bărbatul a fost atacat într-o suburbie a municipiului Vaslui și a fost găsit de o rudă, care a sunat imediat la 112. Medicii de pe ambulanţă au costatat că omul avea zeci de muşcături pe corp, aşa că l-au transportat imediat la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Vaslui, unde a fost operat. „Pacientul a ajuns la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui cu multiple muşcături pe braţe, antebraţe şi gamba stângă. A fost operat, i-au fost cusute muşcăturile. Acum este internat în secţia Chirurgie şi se află într-o stare bună,” a declarat Ana Rinder, managerul Spitalul de Urgență Vaslui.

Potrivit anchetei declanşate de poliţie în acest caz, bărbatul ar fi fost muşcat de cel puţin şase câini.

„Se pare că evenimentul s-a produs undeva pe proprietatea omului, nu pe domeniul public, din informaţiile pe care le avem la această dată. Legat de câini comunitari, în zonă nu am găsit pe domeniul public niciun câine comunitar,” a declarat Cătălin Bârleanu, directorul Goscom Vaslui.

Bărbatul va mai rămane internat pentru câteva zile, sub observaţia medicilor. Între timp, poliţiştii continuă ancheta şi iau în calcul şi varianta ca bărbatul să fi fost muşcat de propriile animale.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri