VOLEI. Penicilina se pregăteşte pentru Divizia A1

Data publicării:
penicilina

„Ne aşteaptă o altă etapă a vieţii noastre sportive. Jocurile din Divizia A nu se compară cu cele din Divizia B, valoarea este mult mai ridicată, pregătirea trebuie intensificată, jucătoarele sunt la alt nivel, întâlnim jucătoare straniere şi atunci şi noi trebuie să ne pregătim mult mai bine pentru ceea ce ne aşteaptă", a declarat Cristina Androhovici Lungu, jucătoare la Penicilina Iaşi.

Chiar dacă Rareş Puni a preferat ca echipa să se antreneze pe plan local, tehnicianul nu îşi menajează elevele în timpul şedinţelor de pregătire.

„Avem un program destul de dificil, două antrenamente, în jur de patru zile pe săptămână, două antrenamente. Suntem supuse unui program destul de bine ţinut în frâu de domnul nostru antrenor şi sperăm să primim roadele cât de curând", a spus Ana Maria Ursachi, jucătoare la Penicilina Iaşi.

Deşi s-a alăturat Penicilinei în această vară, fosta jucătoare a Galaţiului, Ana Berdilă, are planuri mari în privinţa viitorului ei la actuala sa echipă.

"În primul rând aş dori să devin titulară şi să devin poate căpitan, însă consider că este mult prea devreme să pun acest lucru ca şi obiectiv principal, însă îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri şi să dovedim că o nou promovată poate să producă o mare surpriză în acest an competiţional", a mai spus și Ana Berdilă, jucătoare la Penicilina Iaşi.

Până la startul campionatului, Penicilina Iaşi va susţine mai multe jocuri de verificare, în compania unor formaţii din eşalonul doi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri