Sari la conținut

Accident grav pe centura Oradei. Patru maşini au fost avariate

Patru maşini au fost avariate în urma unui accident de circulaţie petrecut joi după-amiaza, în jurul orei 16, pe centura municipiului Oradea. Primele investigaţii arată că totul s-ar fi produs din cauza nepăstrării distanţei regulamentare între maşini.

accident centura Oradea

Foto: Bogdan Daniel Bonta‎/ INFO TRAFIC jud. BIHOR

Potrivit bihon.ro, şoferul unui autoturism Audi, care venea dinpre Calea Aradului spre Sântandrei, a lovit din spate un alt vehicul. Cele două autoturisme au ricoșat și au lovit alte două autoturisme. Toate maşinile implicate în accident au fost distruse.

„La fața locului s-a deplasat un echipaj de terapie intensivă al SMURD Oradea. În urma accidentului a rezultat o victimă care a fost transportată la Spitalul Județean Oradea în cod galben, adică cu multiple leziuni”, a declarat, pentru bihon.ro, maiorul Camelia Roșca, purtătorul de cuvânt al ISU „Crişana”.

În urma accidentului, circulaţia este blocată pe porţiunea dintre Calea Aradului şi Sântandrei. Poliţiştii de la Serviciul Circulaţiei dirijează traficul în zonă.

"O persoană a fost transportată la spital, cu un traumatism cranian minor", a precizat pentru ebihoreanul.ro Dacian Juca, purtătorul de cuvânt al SMURD Bihor.

Editor web: Adrian Laboş