BASCHET. Campionii de la CSM CSU Oradea, față în faţă cu "lanterna roşie"

Data actualizării: Data publicării:
spiort baschet dinamo avanpremiera

CSM CSU Oradea pornește cu prima șansă în confruntarea cu Dinamo din a zecea etapă a Ligii Naționale de baschet. Fără victorie în acest sezon, formația din Capitală pare un adversar facil, însă campionii nu se așteaptă la o misiune ușoară.

„Nu aș spune că este o echipă atât de slabă. Au avut înfrângeri cu Sibiul, pe teren propriu, la limită cu Cluju. Deci, este o echipă care nu mai este ceea ce a fost în ultimii ani, adică să mergi acolo la un rezultat sigur. Este o echipă care necesită atenție, o echipă cu șase jucători străini", spune Şerban Sere, directorul CSM Oradea.

Un succes al orădenilor cu Dinamo ar asigura prezența campioanei în următoarea fază a competiției, Top 6, dar și play-off. În tur, CSM s-a impus cu 85-69.

„Este foarte greu să mai scăpăm Top 6, mai ales că s-a creat un decalaj între primele patru echipe și următoarele patru echipe, și mai sunt doar patru etape până la finalul returului. Suntem practic calificați acolo", consideră Sere.

Partida dintre Dinamo și CSM CSU Oradea este programată vineri, de la ora 17, și va putea fi urmărită în direct pe Digisport 4.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Ticu Gheorghiţă

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri