BASCHET. CSM Oradea își află al treilea adversar din grupa Europe Cup

Data actualizării: Data publicării:
sport baschet

CSM CSU Oradea îşi află în această seară cel de-al treilea adversar din grupa A a FIBA Europe Cup. Olandezii de la ZZ Leiden au cele mai mari şanse să completeze grupa, după victoria la 17 puncte obţinută în deplasarea din Germania.

În acest fel gruparea olandeză va deveni al doilea adversar pe care campionii României îi vor întâlni în grupă, în deplasare. Asta presupune o deplasare lungă pentru bihoreni.

„Deja avem ceva, aşa de coşmar, că plecăm marţi în Olanda şi ne întoarcem duminică, de la Craiova, fără să mai trecem pe aici", spune Cristian Achim, antrenorul CSM CSU Oradea.

Gruparea bihoreană va începe pe 17 octombrie programul jocurilor din trei în trei zile. În primul joc bihorenii vor primi vizita nemţilor de la Würzburg.

„Toate echipele care joacă din trei în trei zile au fluctuaţii, nu doar în România, ci şi în Euroligă, în orice fel de competiţie în care se joacă la trei zile; dar campionatul este mai lung", susţine Achim.

Până la prima confruntare din Europa, CSM CSU Oradea va disputa în Capitală, pe terenul Stelei primul meci în deplasare al sezonului. Partida are loc sâmbătă, de la ora 19, şi va fi transmisă în direct pe Digisport 2.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri