BASCHET. Se retrage căpitanul? După titlul câştigat cu CSM CSU Oradea, Will Franklin a dat de înţeles că se va retrage

Data publicării:
franklin

Will Franklin a declarat voalat că a decis să se retragă din activitatea sportivă din dorinţa de-a petrece cât mai mult timp cu familia. Texanul a declarat la plecarea spre Statele Unite că titlul câştigat cu Oradea înseamnă istorie, are o importanţă aparte chiar dacă primul succes din cariera lui a fost legat de campionatul din Tunisia pe care l-a câştigat.

"- În mod sigur am să mă relaxez, am nevoie de acest lucru. Corpul meu este foarte obosit. Mă duc acasă cu gândul să îmi petrec vacanţa cu familia, cu copii. Vreau să-mi petrec cât de mult timp pot cu familia
- Reporter: Un alt sezon aici?
- Acesta este un mister", a răspuns căpitanul CSM CSU Oradea.

Chiar dacă decizia de-a se retrage pare una foarte grea, Franklin a avut puterea să glumească pe seama celei mai mari performanţe obţinute de el şi de baschetul masculin orădean.

"Ţineţi minte când am spus, glumesc, dar am spus-o: când există o dorinţă (n.r. joc de cuvinte vizavi de prenumele său Will), această şansă există."

Decizia pe care Will o va anunţa cel mai probabil în următoarele zile a fost întărită şi de colegul său şi totodată unul dintre cei mai buni prieteni, Sean Barnette"Cred că este cel mai bun moment pentru ca el să se retragă. A fost mulţi ani aici, a avut un an foarte bun pe care l-a încheiat campion. Pentru CSM şi pentrul el este minunat, este istorie."

Cei trei americani ai proaspetei campioane naţionale la baschet masculin vor părăsi România în această seară. Martin Zeno a declarat la plecare că şi-ar dori o revenire la Oradea: "Este prea devreme să vorbim, dar sper să ajungem la o înţelegere despre întoarcerea mea, mi-ar plăcea. Să vedem cum decurge vacanţa de vară, dar sper că mă voi întoarce."

Barnette, în schimb, nu a luat încă nicio decizie în acest sens, dar o va face în următoarele săptămâni: "Vom termina de sărbătorit şi în următoarele săptămâni voi decide ce voi face în continuare."

Reporter: Nicolae Mihalcea

Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri