FOTBAL. Antrenorul Luceafărului Oradea, Erik Lincar, a demisionat

Data actualizării: Data publicării:
sport lincar

11 etape a rezistat Erik Lincar pe banca tehnică a Luceafărului. Venit la Oradea în runda cu numărul cinci, tehnicianul a decis să-şi încheie conturile cu "luceferii" după ce conducerea clubului a decis, peste capul său, să renunţe la unul dintre jucătorii echipei, Florin Ilie.

„Oricare ar fi fost acel jucător, eu nu aş fi fost de acord cu o asemenea decizie, mai ales în acest moment, pentru că deciziile, normal, se iau în perioadele de iarnă şi vară", a declarat Erik Lincar.

Antrenorul s-a arătat deranjat în special de faptul că a aflat din presă că şefii clubului au renunţat la fundaşul central al echipei. Lincar a precizat că la ultima discuţie avută cu mai-marii clubului a cerut menţinerea actualei formule de jucători până la finalul turului.  

„Îi respect pe toţi, dar în acelaşi timp şi eu mi-aş dori în România ca şi antrenorul să fie mai mult respectat. Să nu conteze numai latura de forţă prin care toate lumea să demonstreze cine-i şef."

O dată cu Lincar, de la echipă a plecat şi directorul sportiv, Zeno Bundea. Într-un singur an, Luceafărul a schimbat cinci antrenori: Zsolt Muzsnay, Dan Dobai, Marius Popa, Florin Farcaş şi acum Erik Lincar. Antrenamentele de azi au fost conduse de Cristian Lupuţ.
 
Redactor: Nicolae Mihalcea

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri