FOTBAL. Bihorul continuă goana după puncte

Data publicării:
sport olimpia 280514

Chiar dacă laudă formaţia din Satu Mare, Pelici nu a uitat că Olimpia a fost echipa care i-a adus prima înfrângere oficială pe banca Bihorului.

„Am spus-o de la finalul sezonului regulat, Satu Mare a fost, din punctul meu de vedere, suspriza acestei ediţii de Campionat. O echipă nou promovată, o echipă cu jucători care au o valoarea individuală bună, o echipă harnică, muncitoare care a produs surpize pe finaluri de joc", este de părere Alexandru Pelici, antrenorul FC Bihor.

Hotărât să nu se întoarcă cu mâna goală de la Satu Mare, Pelici ar putea retrimite pe teren titularii din sezonul regulat. Interesant se anunţă şi duelul golgheterilor celor două echipe. După golul de trei puncte cu Minerul Motru, Lukacs a ajuns la cota de 14 reuşite, în vreme ce Lemak pare să fie principalul pericol al gazdelor în disputa de azi.

Lemak a înscris foarte multe goluri pentru Satu Mare şi goluri importante pentru ei. Un jucător bun, jucător sub 21 de ani care a atras atenţia asupra lui", spune Pelici.

Cele două echipe s-au întâlnit în acest sezon în trei dispute. Două dintre ele au revenit Olimpiei, în vreme ce Oradea s-a impus în partida tur din play-out.

reporter: Nicolae Mihalcea
operator: Gabor Szilagyi

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri