FOTBAL. C. Dulca: „Jucători din liga întâi vor să vină la Luceafărul”

Data publicării:
sport intalniri de iarna Luceafarul

Cu cinci etape înainte de finalul primei părţi a campionatului ligii secunde, Luceafărul Oradea a deschis deja lista cu posibilile achiziţii din iarnă. Căutările în acest sens, menite să întărească echipa din retur, sunt uşurate şi de faptul că, spune Cristi Dulca, mai mulţi jucători şi-au manifestat dorinţa de a îmbrăca tricoul formaţiei orădene.

„Nu pot să le dau încă nume, dar sunt jucători şi din liga întâi care m-au sunat şi care din iarnă şi-au exprimat dorinţa de-a lucra cu mine, ceea ce e un lucru îmbucurător, chiar dacă echipa se află în situaţia în care se află”, a spus Cristian Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Cel mai probabil unul dintre aceşti jucători va începe pregătirea încă din aceste zile alături de Luceafărul.

„Probabil va veni la antrenamente, dar numai din iarnă va putea juca. Şi mai sunt jucători care mă sună, pentru că suntem un grup, un grup unit", a declarat Dulca.

Luceafărul Oradea s-a confruntat în ultimele etape cu o criză de efectiv. Încet, încet, jucătorii accidentaţi revin sub comanda lui Dulca, cum s-a întâmplat luni cu Constantin Roşu, după o absenţă îndelungată.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Norbert Hegedus
Editor web: Adrian Laboş

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri