Sari la conținut

FOTBAL. FC Bihor şi Olimpia Satu Mare s-au anulat reciproc

Oradea ar fi putut da lovitura în minutele 71 şi 73, când Cigan şi Sorian au ratat ţinta.

„E un rezultat echitabil, având în vedere că am întâlnit un adversar din partea superioară a clasamentului. Tot ca şi aspect pozitiv din acest joc aş dori să remarc că am terminat jocul cu patru juniori pe teren", spune Călin Cheregi, antrenorul FC Bihor.

Oaspeţii, în a căror componenţă s-au regăsit nu mai puţin de opt foşti jucători la echipele bihorene, au fost cei care au irosit prima ocazie de poartă. Bujor, în minutul 18, a trimis plasat de la opt metri, însă Fildan s-a întins cu un arc şi a respins în corner. Mai multă şansă nu a avut nici Rus al cărui şut din unghi, în minutul 26, a trecut pe lângă poartă. Rarele ocazii ale jocului au fost închise de ex-campionul Oţelului Galaţi, Adrian Sălăgeanu. Acesta l-a evidenţiat şi el pe Fildan, în minutul 79, şi astfel cele două echipe au trebuit să se mulţumească cu un singur punct obţinut.

„Consider că a fost un meci sub nivelul ligii a doua sau a ceea ce am etalat noi până acum", a considerat Tiberiu Csik, antrenorul Olimpiei Satu Mare.

Pentru cele două formaţii urmează o rundă de foc. Bihorul va evolua, miercuri, la Slatina, în compania celor de la FC Olt, în vreme ce Olimpia va primi vizita liderului, Poli Timişoara. 

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Cristian Rusu