Sari la conținut
News Alert

FOTBAL. Iarna târzie întrerupe Liga a doua

Campionatul Ligii a doua la fotbal s-a întrerupt după o singură etapă. Ninsorile din ultimele zile au determinat Federaţia Română de Fotbal să reprogrameze jocurile de sâmbătă, la solicitarea mai multor cluburi, printre care şi Luceafărul Oradea.

După ce în prima etapă au stat, din cauza falimentului celor de la ASA Tîrgu Mureş, elevii lui Cristi Dulca ar fi trebuit să evolueze sâmbătă, pe terenul Daciei Unirea Brăila.

„Mă bucur că se amână această etapă, pentru că condiţiile erau extrem de grele pentru a juca fotbal, pentru a ne deplasa până la Brăila", a declarat Cristi Dulca, antrenorul Luceafărului Oradea.

Astfel, etapa a XXIII-a a ligii a doua se va juca pe 28 martie. Până atunci, divizia secundă va programa pe 10 martie etapa a 24-a, când Luceafărul va juca acasă, cu FC Argeş.

„Sperăm să ne permită timpul să putem juca, să începem acest campionat. Aştept cu nerăbdare să-i văd la lucru pe cei nou veniţi, jucători foarte buni pe care i-am luat la echipă", spune antrenorul Luceafărului.

Cristi Dulca spune că în acest moment lotul Luceafărului este complet.

Reporter: Nicolae Mihalcea
Operator: Constantin Gheorghiţă

Pe aceeași temă